ABC boek

ABC, eet met mij mee, is een kinderboek voor kinderen van 3 – 8 jaar en voor ouders om voor te lezen. Kinderen maken kennis met alledaagse voedingsmiddelen, leren ze te herkennen en te benoemen. De rijmpjes zorgen ervoor dat de kinderen het beter kunnen onthouden. De kleurrijke en vrolijke illustraties zijn herkenbaar en spreken kinderen aan.Tekst: Majorie Former, vormgeving: Annette Hemelrijk  (2012, uitgegeven in eigen beheer, ISBN: 978-90-79261-00-0.

Bestel een gratis boek en betaal alleen verzendkosten. Klik hier

Om iedereen met kleine kinderen in deze zware tijd een hart onder de riem te steken geef ik deze boeken gratis weg. Ouders in de zorg, ouders met kinderen thuis en grootouders die hun kleinkinderen nu even niet kunnen zien, eigenlijk voor iedereen die iemand met kinderen kent en iets wil geven. Je hoeft alleen de verzendkosten van € 4,95 te betalen en het boek wordt thuisbezorgd.

Vanwege deze speciale actie kun je slechts 1 boek tegelijk bestellen. Het is wel mogelijk om het boek cadeau te doen en op een ander adres te laten bezorgen.

Wil je meer boeken bestellen? Stuur dan een e-mail naar: m.former@nutritext.nl om een prijs af te spreken over de verzending ervan of om de boeken af te halen.