Klaar voor de start? Hap!

Nelleke Stegeman schreef het boek Klaar voor de start? Hap!

Eten speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van een kind. In de eerste 1000 dagen kun je het verschil maken voor de rest van zijn of haar leven. Wat is daar over bekend en wat is er bewezen? Daarover gaat dit uitgebreide en praktische boek.

I’m Lijfboek, van Isa Hoes & Medina Schuurman

“Tot je veertigste zorgt je lichaam voor jou, na je veertigste moet jij voor je lichaam gaan zorgen.’ Je bent actief, hebt een druk gezin en/of een veeleisende baan en daardoor weinig tijd voor koken en bewegen. Diep vanbinnen weet en wil je beter. Maar hoe? In I’M Lijfboek, de opvolger van Te lijf, hebben Isa Hoes en Medina Schuurman alle belangrijke informatie over gezondheid, beweging, ontspanning en voeding voor je verzameld. Met ingrediënten die juist nu goed voor je zijn. Een leuk, praktisch en vooral mooi handboek voor alle vrouwen vanaf veertig! – Met heel veel informatie over onderwerpen die nú belangrijk voor je zijn – Recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor – Krachttraining voor thuis – Yogaoefeningen om te ontspannen In een interview met Majorie Former,diëtist, vertelt zij wat voeding voor je kan doen tijdens de overgang.

Menoproof

Menoproof

Menoproof is geschreven door Wilma Smit en Pauline Ottervanger. Opvolger van Menoblues, een positief handboek voor vrouwen in de overgang. Menoproof is bestemd… Lees verder >>

Gezond eten zonder zuivel

zuivelvrij

Gezond eten zonder zuivel.

Leeftijd & gezondheid

merck manual

Merck Manual Leeftijd & gezondheid; over gezond ouder worden. Het uitgebreide handboek over de veranderingen en problemen bij het ouder worden – voor ouderen en degenen die voor hen zorgen.

Het diabetes dieet

diabetes

Het diabetes dieet – Voel je lekkerder met minder gewicht. Een gezond gewicht hebben, is voor iedereen belangrijk, in het bijzonder voor iemand met diabetes.

Gezond eten in de overgang

overgang Meer dan honderd geweldige recepten waar het hele gezin van kan genieten, maar die speciaal gezond zijn voor vrouwen in de overgang. 

Gezond eten voor je darmen

Darmen Het meest recente onderzoek over het prikkelbare darmsyndroom en voeding, belangrijke aanbevelingen op het gebied van voeding, koken en boodschappentips en meer dan 100 fantastische recepten.

Gezond eten met diabetes

diabetes Dit boek doorbreekt alle barrières voor mensen met diabetes. Het biedt een overvloed aan prachtige gerechten die vergezeld gaan van tot de verbeelding sprekende fotografie. 

Gezond eten voor je hart

hart Het meest recente onderzoek over de relatie tussen hart- en vaatziekten en voeding, adviezen voor gezonde voeding, tips voor inkopen doen en koken en meer dan 100 fantastische recepten.