cover

Boek Voeding & Mondgezondheid, praktische handleiding voor (para)medici.

Auteur: Louise Witteman. Onder redactie van Majorie Former-Boon

Het boek Voeding & mondgezondheid geeft een uitgebreid en praktisch overzicht van alle relaties tussen voeding en mondgezondheid; van cariës en tanderosie tot slikklachten, en van aften tot mondbranden. Voeding is een preventief instrument om de (mond)gezondheid te bevorderen Het doel van dit boek is om medewerkers in de (mond)zorg te voorzien van wetenschappelijk onderbouwde praktische informatie over de rol van voeding in relatie tot de mondgezondheid, zonder daarbij de algemene gezondheid over het hoofd te zien.

Het boek is bedoeld voor (para)medici, zoals mondhygiënisten, tandartsen, diëtisten, logopedisten en verpleegkundigen, consultatiebureau- en jeugdartsen, verpleeghuisartsen en huisartsen. Voor tandheelkundig preventief medewerkers van de jeugdgezondheidszorg, tandartsassistenten, kindertandverzorgers, preventie-assistenten, gewichtsconsulenten en medewerkers van instellingen voor gehandicapten en verzorgings- en verpleeghuizen is de inhoud ook zeer interessant.

Auteur Louise Witteman is diëtist. Louise schreef het boek Voedingspiramide en geeft les over de relatie tussen voeding en mondgezondheid aan (para)medici.

Wat de experts over het boek zeggen:

“Een lezenswaardig boek voor professionals op het gebied van mondzorg”

“Goede en gedegen vakinhoudelijke informatie”

“De diepgang en brede aanpak van het boek voegt veel toe aan de verspreiding van kennis over dit thema”

Prijs: € 44,95

Voorlichtingsmateriaal behorend bij het boek Voeding en Mondgezondheid.

Voorlichtingsmateriaal behorend bij het boek Voeding en Mondgezondheid.

Categorieën: Hoofdredactie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *