Het diabetes dieet – Voel je lekkerder met minder gewicht

 

Een gezond gewicht hebben,  is voor iedereen belangrijk, in het bijzonder voor iemand met diabetes. Heb je diabetes, dan kan een goed uitgebalanceerd dieet samen met het onder controle houden van je gewicht, ervoor zorgen dat je je ziekte in de hand hebt.

Als je 5 tot 10% van je lichaamsgewicht afvalt, kun je al een verbetering van je glucosespiegel verwachten. Topkok en gezondheidsfanaat Antony Worrell Thompson en diëtiste Azmina Govindji helpen om dit gezond en gemakkelijk voor elkaar te krijgen. Met meer dan 100 heerlijke recepten die niet alleen geschikt zijn voor mensen met diabetes, maar voor iedereen die van lekker eten houdt en op gewicht wil blijven.

Auteur: Antony Worrall Thompson
Nederlandse bewerking en voorwoord: Majorie Former
Uitgeverij: Inmerc BV, Wormer, 2007
Prijs: € 19,95, ISBN 9066117626

Categorieën: Recepten

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *