Behandelmethoden van obesitas.

Obesitas dreigt wereldwijd en in Nederland een epidemie te worden. Voor de meeste mensen is obesitas een levenslange aandoening waarvoor tot op heden nog geen optimale behandeling voorhanden is. Dit betekent niet dat er niet behandeld moet worden. Soms kan een behandeling voor patiënten met morbide obesitas worden aangevuld met farmacotherapie, intragastrische ballontherapie of maagverkleiningsoperaties. In dit boekje staat beschreven welke behandeling voor welke patiënt het meest geschikt is en welke feiten en fabels er zijn over populaire vermageringsdiëten.

Auteurs: J.W.M. Greve, E.M.H. Mathus-Vliegen, M. van Rijswijk, P.M.J. Zelissen.
Hoofdredacteur: M. Former-Boon

Bohn Stafleu van Loghem, ISBN 9031347744 NUR 893

Categorieën: Hoofdredactie

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.