IVD-2

Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is al ruim dertig jaar hét standaardwerk voor iedere diëtist en is uitgegroeid tot een omvangrijk, compleet naslagwerk over voedings- en dieetleer in zes banden met honderden pagina’s. Met ingang van 2014 is het Informatorium uitsluitend online beschikbaar met alle voordelen die dit medium biedt, zoals snel zoeken via trefwoorden, hyperlinks voor verwijzingen en het maken van selecties van relevante artikelen. Elke vier maanden verschijnt een nieuw supplement dat ook als boekje besteld kan worden.

De redactie bestaat uit: G.A.E.G. van Asseldonk, J. Drenth, C.Schuurman
Hoofdredacteur is M. Former-Boon.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum, http://ivd.bsl.nl

ISBN 9065020187

Hoofdstuk Gepersonaliseerde voeding en zelfmonitoring,

verschenen april 2017

Auteurs: M. Former, A. Ronteltap, B. D. S. Clabbers

https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-90-368-1774-5_2

Categorieën: Hoofdredactie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.